Welkom bij TrenChic | ✓ Gratis verzending boven de €50 (Anders €4,95) ✓ 6 maanden garantie

Referral program

Het referral programma van Trenchic is een eenvoudige manier om met behulp van jouw website, blog, Instagram, Facebook, vrienden en familie op een snelle en eenvoudige manier wat geld bij te verdienen. Verder zorgt het voor waardevolle content voor bijvoorbeeld jouw Instagram volgers aangezien zij met jouw code een leuke korting kunnen krijgen.

Waarom zou jij je hiervoor willen aanmelden? In totaal wordt er 15% korting gegeven aan elke bestelling die geplaatst wordt met jouw persoonlijke referral code. Hiervan wordt 10% korting gegeven aan de klant die de bestelling plaatst en 5% van de totale bestelwaarde (ex BTW en verzendkosten) wordt aan het einde van de maand aan jou uitbetaald. Uiteraard kan je zelf ook gebruik maken van jouw persoonlijke referral code waarmee jij in totaal 15% korting krijgt (10% op de bestelling en 5% aan het einde van de maand).

Hoe moet je de persoonlijke referral code gebruiken? Dat is geheel aan jou! Jij kunt bijvoorbeeld een screenshot van onze website delen met de referral code erbij vermeldt. Jij kunt spullen bij ons bestellen en deze vervolgens in jouw Instagram story of post delen samen met jouw persoonlijke referral code. Of de referral code naar jouw vrienden en familie sturen. En zo zijn er nog veel meer mogelijke manieren om jouw persoonlijke referral code te laten gebruiken door andere waardoor jij een leuk bedrag aan het einde van de maand uitbetaald krijgt.

Referral program – Hoe werkt het?

Aanvragen

Vraag jouw referral code aan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen en te versturen.

Ontvang jouw persoonlijke referral code

Wanneer je de vorige stap hebt doorlopen zullen wij jouw aanvraag in behandeling nemen. Zodra wij een beslissing hebben genomen met betrekking tot jouw aanvraag zullen wij jou direct op de hoogte brengen door middel van een e-mail. Wanneer jouw aanvraag is goedgekeurd ontvang je in deze mail ook direct jouw persoonlijke referral code.

Aan de slag!

Wanneer de vorige twee stappen succesvol zijn doorlopen beschik je nu over een persoonlijke referral code. Deze persoonlijke referral code kan jij gebruiken om vrienden, familie, Instagram volgers en noem maar op, bij ons te laten bestellen. Zodra iemand met jouw persoonlijke referral code een bestelling bij ons plaatst, krijgt diegene 10% korting op zijn of haar bestelling en jij ontvangt 5% van de totale bestelwaarde (ex BTW en verzendkosten) welke aan het einde van de maand wordt uitbetaald.

Vraag jouw persoonlijke referral code nu aan!

Updating…
  • Geen producten in je winkelwagen.